ZEOSUPERDERM – Zeolit-klinoptilolit – krema za zaštitu kože

EKOLOŠKI PROIZVOD
■ Zašita rošave, ojedene i oštećene kože
■ Sanira neuropatološke pojave na koži
■ Sprečava melanome i slične pojave
■ Absorbuje toksine,masnoću i soli
■ Krema deluje na blaže i teže oblike oštećenja, oštećenja na koži
■ Samo za spoljnu upotrebu

Formulacija ZEOSUPERDERM-a obuhvatila je niz prirodnih sastojaka koji su u dermatologiji i farmaciji poznati kao “melemi” za kožu.
Krema deluje na kožu veoma efikasno u širokom spektru dejstva što deluje na blaže i teže oblike oštećenja kože. Za razliku od mnogih poznatih preparata, dejstvo ZEOSUPERDERM-a se manifestuje već posle 5-8 dana, zahvaljujući mineralu zeolitu - klinoptilolitu.


Neke vrste kožnih problema se sporo saniraju i veoma često se ne mogu brzo dovesti u prvobitno stanje.Kod primene ZEOSUPERDERM-a mora postojati određena disciplina jer dužina saniranja i oporavka kože često utiče na neredovnu primenu kreme.
Kod potpuno zdrave kože za održavanje prirodnog izgleda dovoljno je jedan do dva puta nedeljno naneti tanak sloj ZEOSUPERDERM-a debljine nanosa 3 do 5 mm koja za 20-30 min ,,preda,, koži mikroelemente na jonoizmenom a “pokupi” masnoću,soli odnosno toksine. Koliko maska vremenski treba da stoji na licu zavisi od vrste kože i individualnog osećaja zategnutosti kože.

Specifičnost ZEOSUPERDERM-a je u njegovoj formulaciji u kojoj su najviše zastupljeni minerali zeolit-a. Šupljine u mineralima zeolita su veličine molekula i takva struktura obzirom da je zeolit apsorber svega štetnog,omogućava apsorpciju soli, toksina i navedenih agenasa-putem jonoizmene. Sadrži čitav kompeks farmaceutskih proizvoda kao što su vaslinum, album, aqua amigdalae, vitamin AD, olea olive, talci veneti, hejlandit, analcim, paraffinum liquidum
Dosadašnji rezultati u primeni ZEOSUPERDERM-a su izvanredni. To potvrđuje ocena naših korisnika,saradnika i distributera.
Sastav, način upotrebe i deklaracija na pakovanju.