ZEOLIT BENTOFREE G – Maska za lice od prirodnih minerala

EKOLOŠKI PROIZVOD
■ Absorbuje nečistoće i masnoće sa lica
■ Efikasno sanira bubuljice, mitisere i akne
■ Absorbuje soli i toksične materije iz kože
■ Poboljšava imunitet kože
■ Daje elastičnost i svežinu koži
ZEOLIT BENTOFREE G je disperzivno mineralno blato u kome su dominantni minerali klinoptilolit, montmorionit, i sapropeli.

Maska ZEOLIT BENTOFREE G je od prirodnih minerala. Između minerala minerala i kože (soli,masti)  odvija se jonoizmena pozitivnih negativnih jona. Mineralna maska čini mineralno blato sa eteričnim uljima. Bentonit i zeolit su dominantni sa mnoštvom mikroelemenata koji su potrebni koži (22 mikroelemenata). Masno lice ima soli i toksine. Više seansi će postepeno putem jonoizmene hraniti kožu mikroelementima a to će povećati imunitet kože i postepeno koži dati elastičnost i svežinu.
ZEOLIT BENTOFREE G po mineralnom sastavu odgovara poznatom mineralnom blatu Banje Batalje u Italiji. To znači da je Fango (naziv za mineralno blato) izuzetno kvalitetno. Treba naglasiti da se u celom opusu dejstva maske ZEOLIT BENTOFREE G dešavaju fizičko-hemijski i biohemijski procesi.
Danas mnogi kozmetičari preporučuju maske od raznih organskih materija pa čak od voća i povrća. Da bi funkcija jedne maske bila efikasna,mora se znati uzročno posledična veza maske,kože na licu fizičko-hemijskih ili biohemijskih procesakoji će se  dešavati u toku seanse. Kakve koristi i kakvi procesi na koži mogu biti sa maskama od krastavaca,bundeve i raznih drugih organskih tvorevina kad svi oni imaju od 85-92% vode odnosno samo 10-15% čvrste materije?
Ovo ne znači da mi odvaraćamo korisnike da koriste maske od povrća već samo skrećemo pažnju da ko želi ozbiljno da pristupi negovanju kože to može uraditi uz pomoć ZEOLIT BENTOFREE G maske.

Sastav, način upotrebe i deklaracija na pakkovanju.